Sports Current Affairs MCQs Quiz on FIFA World Cup 2018 with Answers

141

This Sports current affairs MCQs volume contains FIFA Football World Cup 2018 important events . This volume covers all the important questions with answered which occurred during this tournament. Below is the Quiz on FIFA World Cup 2018 .

1. Who is the winner of FIFA World Cup 2018 ?
(A) France
(B) Croatia
(C) Germany
(D) None of the above.

2. Current World Cup of Football 2018 was the _______?
(A) 20th World Cup
(B) 21st World Cup
(C) 23rd World Cup
(D) None of the above..

3. How many teams participated in FIFA World Cup 2018?
(A) 30
(B) 31
(C) 32
(D) None of the Above..

4. 31 Teams qualified for World Cup 2018 through qualifying competitions , while 1 team qualified automatically , name that team?
(A) Russia
(B) Brazil
(C) Saudi Arabia
(D) None of the above.

5. Out of 32 teams who are participating in FIFA 2018 , How many teams participated in FIFA Football World Cup 2014?
(A) 20
(B) 25
(C) 32
(D) None of the Above.

6. Name the team or teams which shown their first appearance in the history of FIFA World Cup 2018?
(A) Panama
(B) Iceland
(C) Both A & B
(D) None of the Above..

7. How many matches were played in total in FIFA World Cup 2018?
(A) 62
(B) 63
(C) 64
(D) None of the Above.

8. There were how many venues for the FIFA World Cup 2018?
(A) 10
(B) 12
(C) 15
(D) None of the Above.

9. FIFA World Cup 2018 was played in how many cities of Russia.
(A) 10
(B) 11
(C) 12
(D) None of te Above.

10. Final of the FIFA World Cup 2018 was played in Luzhniki stadium , This stadium is situated in which city of Russia?
(A) Moscow
(B) Kazan
(C) Samara
(D) None of the Above

11. France scored how many goals against Croatia in Final of FIFA World Cup 2018?
(A) 2
(B) 3
(C) 4
(D) None of the above.

12. Croatia Scored how many goals in Final of FIFA World Cup 2018 against Russia?
(A) 1
(B) 2
(C) 3
(D) None of the above..

13. Which football player got the title of the Best Player of the Tournament in FIFA World Cup 2018?
(A) Kylian Mbappe
(B) Luka Modric
(C) Thibaut Courtious
(D) None of the Above..

14. Luka Modric representing which team in FIFA World Cup 2018?
(A) Russia
(B) France
(C) Croatia
(D) None of the above.

15. Which football player got the title of Best Young Player of the Tournament in FIFA World Cup 2018?
(A) Luka Modric
(B) Kylian Mbappe
(C) Thibaut Courtious
(D) None of the Above.

16. Kylian Mbappe Best Young Player of the FIFA World Cup representing which team in FIFA World Cup 2018?
(A) France
(B) Germany
(C) Croatia
(D) None of the Above..

17. Which player got the title of Best Goal Keeper in the FIFA World Cup 2018?
(A) Thibaut Courtious
(B) Luka Modoric
(C) Kylian Mbappe
(D) None of the Above.

18. How many goals were scored in total in FIFA World Cup 2018?
(A) 159
(B) 169
(C) 179
(D) None of the Above.

19. Which player scored the most goals in FIFA World Cup 2018 and declared top scorer?
(A) Harry Kane
(B) Dele Ali
(C) Jamie Wardy
(D) None of te Above.

20. Thiabut Courtious best goal Keeper award winner in FIFA World Cup 2018 belong to which team?
(A) France
(B) Belgium
(C) Russia
(D) None of the Above

Answers to Sports Current Affairs MCQs Quiz on FIFA World Cup 2018

1. A
2. B
3. C
4. A
5. A
6. C
7. C
8. B
9. B
10. A

11. C
12. B
13. B
14. C
15. B
16. A
17. A
18. B
19. A
20. B

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here